Vloerkleden: veelzijdige stijlaccessoires

Wie denkt nog steeds dat een vloerkleed ouderwets en truttig is? Het imago dat aan vloerkleden kleeft, is wat ons betreft achterhaald. Meer en meer mensen ontdekken dat een vloerkleed een waardevolle aanwinst is die een kamer aardig kan opfleuren. Voor elke woning en voor elke stijl is er een passend kleed, van modern tot klassiek, van ingetogen tot zeer opvallend.

kleden

Comfortabele bescherming van uw vloer Naast de veelzijdige stylemogelijkheden, hebben vloerkleden ook veel praktische voordelen. Het ligt voor de hand dat een vloerkleed zorgt voor meer comfort in huis. En wat denkt u van de beschermende functie, bijvoorbeeld bij een krasgevoelige vloer.

Wat voor kleed wilt u?

Bij Riksma Woonmode ontdekt u dat het aanbod vloerkleden onbeperkt lijkt, zowel in machinaal als handgemaakte vloerkleden. Wij gebruiken onder andere materialen als: wol, synthetische vezel, sisal, cocos, jute en leer. Ons assortiment vloerkleden bestaat uit handtuft, machinaal geweven, handgevlochten en handgeknoopte kwaliteiten. Ook voor hoogpolige vloerkleden kunt u bij ons terecht.

Wij leveren maatwerk.

Wij leveren vloerkleden in verschillende maten, soorten en kwaliteiten. De meeste standaard maten hebben wij op voorraad. Wanneer u een afwijkende afmeting wilt hebben, dan zorgen wij daar uiteraard voor.

Wij adviseren u over onderhoud.

Riksma Woonmode is niet alleen uw expert bij de aanschaf van uw vloerkleed. Met ons advies zorgen wij er ook voor dat u jarenlang plezier beleeft aan uw aanschaf. Wat kunt u bijvoorbeeld doen om uw vloerkleed mooi te houden?

  • Met een onderkleed zorgt u ervoor dat uw kleed niet schuift en of bobbelt. Bovendien verlengt het de levensduur van uw vloerkleed;
  • Uw vloerkleed onderhoudt u door het regelmatig te stofzuigen.
  • Als het nodig is om uw kleed te grondig reinigen, dan is het verstandig om daar eerst advies over in te winnen. De juiste schoonmaakmethode is afhankelijk van het materiaal.

Bezoek onze showroom.

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u adviseren. In onze eigen showroom in Wolvega laten wij u alvast enkele van onze vloerkleden zien. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom eens bij ons over de vloer!

Kijk voor een collectie overzicht van de munk carpets.

Nieuw; het naar eigen ontwerp op maat gemaakt vloerkleed.

De keuze hierin is bijzonder groot. Zo werkt het: 

  • U geeft het patroon, tekening voor het kleed aan.
  • U kiest de materialen voor het kleed. (het garen)
  • U bepaald de kleuren welke gebruikt gaan  worden.
  • U bepaald in welke maat en vorm het kleed gemaakt zou moeten worden.

Wij gaan voor aan de slag en maken het kleed dan volgens deze opgave. Natuurlijk gebeurt dit na dat u uw akkoord bent met het totaal plaatje.

Adres

Riksma 

post@riksma.nl

Bedrijfsbeëindiging.

Ons bedrijf is per 26 november 2022 definitief gesloten.

Lopende opdrachten worden naar behoren afgewikkeld.

We danken al onze klanten voor het vertrouwen in Riksma woonmode.

Groet Gea en Peter Riksma.