Vloerbedekking; alles voor over de vloer

​Vloerbedekking is het eerste wat u ziet als u een kamer binnenkomt. De keuze voor een bepaald type stoffering bepaalt voor een groot deel de sfeer in een kamer. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. Wat u ook in gedachten heeft; Riksma Woonmode heeft het in huis. In vele designs en vele kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vindt u het maken van een keuze lastig? Onze experts adviseren u met het maken van een goede keuze voor extra woongenot.

vloerenenvloerbedekking

​Kwaliteit over de vloer

​Als u kiest voor vloerbedekking van Riksma Woonmode dan kiest u voor kwaliteit. Onze vloeren blijven gegarandeerd jarenlang mooi. Riksma Woonmode staat voor: eindeloze keuze​, deskundig advies en gratis legservice. ​Wij adviseren u graag over:

  • ​vloerbedekking; tapijt in verschillende kleuren en designs
  • laminaat; praktisch en veelzijdig
  • vinyl; veelzijdig en gemakkelijk schoon te houden
  • pvc; luxe en gemakkelijk te onderhouden

Tapijt; een tijdloze klassieker

Een tapijt geeft warmte, textuur en persoonlijkheid is sterk genoeg om intensief dagelijks gebruik aan te kunnen. Deze tijdloze klassieker is bekend om de geluiddempende en warmte-isolerende eigenschappen. Tapijt is bovendien hygiënisch, gemakkelijk te onderhouden en zorgt voor extra veiligheid in huis. U heeft enorme keuze uit kleur en materialen. Bij ons vindt u onder andere wollen vloerbedekking, berber tapijten en frisé tapijten. Onze experts informeren u graag over welk tapijt het meest geschikt is en welke het beste past bij uw persoonlijke wensen.

Laminaat; prachtig en praktisch

Met ons enorme aanbod scherp geprijsde laminaatvloeren vindt u gemakkelijk de sfeer die u zoekt. Het aanbod dessins is eindeloos, variërend van glas leisteen tot sfeervol hout. Het effect van laminaat is groot; u zult zien dat uw woonruimte er geweldig door uit ziet. Laminaat is ook nog eens erg praktisch en eenvoudig te leggen.

Vinyl /P.V.C; veelzijdige kandidaat

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. Vinyl is trendy, praktisch en heel gemakkelijk schoon te houden. De vloeren zijn effen en isoleren goed waardoor deze altijd aangenaam van temperatuur is. Wilt een vloer met een landelijke uitstraling? Heeft u liever een metaalachtige vloer? Altijd kunt u kiezen uit een type vinyl die er in uw woning fantastisch uit ziet. Wilt u een vloer met nog een ster extra? U kunt ook een keuze maken uit onze PVC vloeren collectie.

​Wij adviseren u over onderhoud

Riksma Woonmode is niet alleen uw expert bij de aanschaf van uw vloerbedekking. Met ons advies zorgen wij er ook voor dat u jarenlang plezier beleeft aan uw aanschaf. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u adviseren of neem contact met ons op. In onze eigen showroom in Wolvega laten wij u alvast enkele van onze voorbeelden zien. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adres

Riksma Woonmode
Binnenbaan 4
8471 XB Wolvega 
0561-613272

post@riksma.nl

Openingstijden

Maandag  Gesloten 
Dinsdag  09:00 - 17:30
Woensdag  09:00 - 17:30
Donderdag  09:00 - 20.00
Vrijdag  09:00 - 17:30
Zaterdag  09:00 - 17:00  
Zondag Gesloten