Controle over de zomer met zon- en insectenwering

Met buitenzonwering van Riksma Woonmode bepaalt u zelf hoeveel zonlicht u in uw huis of op uw terras toelaat. Wij bieden u de perfecte oplossing, zodat u altijd een comfortabele plek in de schaduw heeft. Met de juiste keuze zonwering verhoogt u niet alleen uw woongenot, maar krijgt uw woning of bedrijf ook extra uitstraling.

 

Gebruiksvriendelijke topkwaliteit

Onze buitenzonwering is niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk, maar ook van topkwaliteit. Hoogwaardige, duurzame materialen garanderen jarenlang gebruiksplezier. Bovendien bepaalt u zelf hoe uw zonwering er uit ziet en op welke manier u de zonwering wilt bedienen.

Wat is voor ù de juiste zonwering?

Door de enorme keuze kan het lastig zijn om de knoop door te hakken. Worden het markiezen of rolluiken? Waar moet ik aan denken bij een terrasoverkapping? Om er prettig bij te zitten, is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Wie hoge eisen stelt, kiest vanzelfsprekend zonwering van Riksma Woonmode. Met onze hulp past uw zonwering zeker bij uw woonsituatie en wensen. Bij ons kunt u terecht voor:

  • ​screen; een onderhoudsarme, vlakhangende zonwering
  • rolluiken; een goede oplossing voor optimale isolatie en inbraakpreventie
  • uitvalschermen; functionele zonwering leverbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden
  • terras-knikarmschermen; zonwering die u als parasol kunt gebruiken
  • markiezen; dè traditionele zonwering met authentieke uitstraling

Ook uw adres voor insectenwering

Bij de zomer hoort niet alleen de zon, maar helaas ook insectenoverlast. Laat de zomer binnen zonder overlast! Met onze hor oplossingen houdt u ongewenste gasten buiten. Voor ramen hebben wij: vaste raamhor, raamrolhor of plissé raamhor. Voor deuren bieden wij de draaideur, rolhordeur en de plisse hordeur. Voor praktisch elk raam en elke deur hebben wij een oplossing. Onze vakkundige stoffeerders komen desgewenst graag bij u thuis inmeten en monteren.

Laat u informeren door onze experts

Onze experts beantwoorden al uw vragen over de mogelijkheden van zonwering of insectenwering. Wilt u mogelijkheden van zonwering of insectenwering van dichtbij bekijken? Dat kan in onze eigen showroom in Wolvega. Wij hebben proefopstellingen van onder andere knikarmschermen, rolluiken, uitvalschermen, screens , terras-knikarmschermen en markiezen.

Adres

Riksma Woonmode
Binnenbaan 4
8471 XB Wolvega 
0561-613272

post@riksma.nl

Bedrijfsbeëindiging.

Ons bedrijf is per 26 november 2022 definitief gesloten.

Lopende opdrachten worden naar behoren afgewikkeld.

We danken al onze klanten voor het vertrouwen in Riksma woonmode.

Groet Gea en Peter Riksma.